Wie Zijn We2017-07-06T10:30:59+00:00
Loading...

 Passie voor goudsmederij

Reeds meer dan 20 jaar beoefen ik als edelsmid met passie de ambacht van goudsmederij. Aan het Technicum in Antwerpen waar vakmanschap en vaardigheid hoog in het vaandel gedragen wordt, leerde ik de stiel. Deze principes zet ik elke dag opnieuw verder. Op deze manier creëer ik in mijn atelier – los van alle trends – het juiste juweel bij de juiste persoon. Als gediplomeerde goudsmid ontwerp ik  gouden juwelen, al of niet met edelstenen of diamanten.  Voorbeelden van mijn creaties vind je op deze website. Ik herwerk ook oude gouden juwelen en doe herstellingen van juwelen. Via mijn webshop kun je originele  zilver-fantasie  juwelen online aankopen.   

 

 

x

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Ik accepteer Ik weiger